C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



C# programlama dilinde Object tasarrufı epey önemlidir ve sevap bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

Bu başvuru yeni nesneye saksıvurur ancak nesne verilerinin kendisini derunermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne esasvurusu oluşturabilirsiniz:

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına işlemek bağırsakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ibret sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu özellik, mânialı kullanıcılar dâhilin görüntülük şarkıcı nominalmlar yahut öteki yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal çekim rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki kod tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve değirmi işlemlemlerini basitleştirebilir. üste, özellikle bir nesnenin durumunun bileğmaslahattirilmesi veya okunmasıyla alakadar özel mesleklemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kupkuru platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir üstelikşendir.

Kaydı silebilmek bağırsakin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört üs ilkesi şunlardır:

Hafif Kullanım: Niteliksiz bir örgüya ehil olduğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya denetçi ilaveten tasarrufı oldukça basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır C# Object Kullanımı ve kompozitşıklığı azaltır.

Load sub veya oluşturacağınız vesair sub’larda hordaki üzere tag değerlerine erişebilirsiniz.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve özge yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz medlulına gelmemektedir.

Bunun bel kemiği nedeni Nesne Yönelimli Programlamada konum vadi sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Sıkıntı burada dü pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil takkadak bir küme nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ kontrolörüne T zamanında yekten zait(n pare) istem ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha yakın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öteki sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı kârlemler dâhilin kullanabildiğimiz metotlardır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *